ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΙΔΡΥΜΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

1 Νοεμβριου 2014 Ενα δειγμα "απολογισμου", εφαρμογων νεου R&D για την Προβολη Της Ελλαδας

1η Νοεμβριου 2014
Σκοπος του Επιμενουμε Ελλαδα ΝΠΙΔ ειναι η Προβολη της Ομορφιας και του Πολιτισμου της Ελλαδας 
με  ανάπτυξη της Νέας Τεχνολογίας (R&D) που γίνεται με την υποστήριξη του Ιδρύματος Ελληνισμου ΝΠΙΔ

Η Δραση μας, ποιοτικη και με "μερακι" αναγνωρισθηκε και  βραβευθηκε ηδη Διεθνως .

ΜΥΛΟΙ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 
Η Καμερα τοπιου των Μυλων της Αργολιδας Αρχισε να λειτουργει το Σαββατο 29 ΙουΝιου 2014, και σε λιγο διαστημα, τον Αυγουστο του 2014 Αξιολογηθηκε στις ΗΠΑ και βραβευθηκε ως η 2η Παγκοσμιως Καμερα Τοπιου, για την ομορφια που προβαλει, την τεχνολογια, την ποιοτητα εικονας και την Επισκεψημοτητα. Στις 30 Αυγουστου 2014 ειχε φθασει τις 7.777 επισκεψεις, ενω για το συνολικο διαστημα λειτουργιας της Μεχρι σημερα 1 Νοεμβριου 2014, η Παραλια των Μυλων του Αργους, το "Κεντρο Επιχειρησεων" της "Μαχης στα Δερβενακια", ειχε  17.450 πραγματικους επισκεπτες.


=====

ΦΙΛΙΑΤΡΑ  ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Η Καμερα Τοπιου των Φιλιατρων Αρχισε να λειτουργει το Σαββατο 20 Σεπτεμβριου 2014 και μεσα σε 30 Μερες απο την λειτουργια της Αξιολογηθηκε στις ΗΠΑ και βραβευθηκε στις πρωτες 10 Καμερες Τοπιου του Κοσμου. Μεχρι Σημερα 1η Νοεμβριου 2014, δηλ σε 50 μερες, επισκευθηκαν (ηλεκτρονικα) την Πλατεια Των Φιλιατρων 11.054 ατομα

=======
ΥΔΡΑ
Η Καμερα Τοπιου της Υδρας, ειναι μια πιο ειδικη περιπτωση. Στην Υδρα πρωτοτοποθετησαμε Καμερα στις 21 Μαιου 2013. Η Καμερα αυτη αντικατασταθηκε απο την συγχρονη τεχνολογια που χρησιμοποιουμε σημερα, οι γλαροι ομως που πετανε ελευθερα στο Σαρωνικο, "κουτουλησαν" πανω της και χρειασθηκε αμεση αντικατασταση. Ουσιαστικα με την Νεα Τεχνολογια, στην Υδρα η Καμερα λειτουργει απο τις 26 Ιουλιου 2014. Η Επισκεψημοτητα στην Αρχη ηταν μικρη. Οι Γλαροι ομως αποφασισαν να διορθωσουν την κατασταση, βοηθωντας αυτη την φορα. Ετσι κουτουλωντας απανω στην Καμερα, της εδωσαν αλλη σκοπευση και την εκαναν χρησιμη για την ναυσιπλοια, και τον καιρο, αλλα και για την λειτουργια του λιμανιου. Απο την 26η Ιουλιου 2014, μεχρι σημερα 1 Νοεμβριου 2014 το Λιμανι της Υδρας δεχθηκε 11.111 (ηλεκτρονικες) επισκεψεις.

Για την αναπτυξη αυτη, αιχμη του Δορατος ειναι ο Πανος Βατικιωτης και Οι συνεργατες του, ενω αποφασιστικες ειναι οι συνεργειες φορεων και προσωπων στην Περιφερεια οπου λειτουργουν οι Καμερες. Οταν οι Ελληνες εργαζομεθα ως ομαδα, εχουμε Διεθνη κατορθωματα και επιτυχιες. 
.....Οταν ακολουθουμε την "ψυχοπαθη" νοοτροπια "να πεθανει η κατσικα του διπλανου".... τοτε γκρεμιζονται ολα. Ο καθε "εμφυλιος" μονο καταστροφη εχει σαν αποτελεσμα.

                                                                        
METEOCAM - ΚΑΜΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ R&D - ΚΑΜΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ "MADE IN GREECE"
Η ανάπτυξη της Νέας Τεχνολογίας γίνεται με την υποστήριξη του Ιδρύματος

MeteoCam Ownerhip - Copyright
© HELLENIC FOUNDATION © EPIMENOYME ELLADA
www.hellenic-foundation.gr
email ellada_e@otenet.gr

Οι Webcams λειτουργουν συμφωνα με τον N2472/1997 και τις οδηγιες της ΑΡΧΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Οι Δημόσιες Αρχές, οι Ο.Τ.Α., Τα ΙΔΡΥΜΑΤΑ, οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι, οι Επιχειρήσεις, αλλά και κάθε Έλληνας και Ελληνίδα, που θέλει να προβληθεί η Ομορφιά και ο Πολιτισμός της Ελλάδας με αποκλειστικά Εκπαιδευτικούς Σκοπούς, και 1) Διαθέτει διαδίκτυο στο οποίο μπορεί να συνδεθεί Κάμερα, και 2) Σημείο του κτηρίου τους με την θεα που θέλουν να προβάλουν, ας έλθουν σε επαφή με τους φορείς μας στο email ellada_e@otenet.gr ώστε να εξετασθεί η ΔΩΡΕΑΝ ένταξη τους στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα του Ιδρύματος Ελληνισμού ΝΠΙΔ και του ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΝΠΙΔ.

ΣΣ: Στις Δράσεις των Ιδρυμάτων, δεν υπάρχει καμία χρηματική η κερδοσκοπική συναλλαγή και γενικά παρεμβολή χρήματος από καμιά πλευρά.

                                                      email ellada_e@otenet.gr