ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΙΔΡΥΜΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ "Διεθνης Πρωτια" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ στις Καμερες Τοπιου.


Και αλλη "Διεθνης Πρωτια" στις Καμερες Τοπιου.

Στα ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΤΩΝ 30 ΗΜΕΡΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ

Στις 10 Πρωτες Webcams του Κοσμου Η "LiveStream" Καμερα των Φιλιατρων.  ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΝΠΙΔ, ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΝΠΙΔ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΠΑΝΟ ΒΑΤΙΚΙΩΤΗ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΡ. ΒΑΣΙΛΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΑΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΒΑΤΙΚΙΩΤΗ ΜΕ R&D (RESEARCH AND DEVELOPMENT) ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ.

ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ R&D "MADE IN GREECE" ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΞΙΑ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ. Η ΥΨΗΛΗ ΑΥΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΜΕΡΩΝ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, 

Μετα την Καμερα των Μυλων Αργολιδας, αναγνωριζεται και βραβευεται στις Πρωτες 10 Στον Κοσμο, η Καμερα των Φιλιατρων Μεσσηνιας, τις ιδιας υψηλης τεχνολογιας.

Αιχμη του Δορατος της υψηλης τεχνολογιας που παραγεται στην Ελλαδα, παντα, ο Πανος Βατικιωτης και η Ομαδα του.

Στην Ελλαδα, αρχιζουμε να αποκτουμε εμπειρια και να αποζηταμε την συνεργεια, αντιλαμβανομενοι οτι η αρχη της αμοιβαιοτητας και της Δημοκρατιας , μεσα απο την εφαρμογη της συνεργειας φερνει αποτελεσμα.

Η Συνέργεια του Ιδρύματος Ελληνισμού ΝΠΙΔ, και του Επιμένουμε Ελλάδα ΝΠΙΔ, με τον ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ, -με συνεκτικο ιστο τον Αντιδημαρχο Φιλιατρων , Φαρμακοποιο, Βασιλη Παπαθεοδοσιου- ειχε σαν αποτελεσμα ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΩΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΟΠΙΟΥ.


ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΣΤΙΣ 8μμ

Απο τις 19-20 Σεπτεμβριου 2014, μεχρι σημερα περασαν απο την Πλατεια 7.649 "Ηλεκτρονικοί" Επισκέπτες

MeteoCam Ownerhip - Copyright
© HELLENIC FOUNDATION © EPIMENOYME ELLADA
www.hellenic-foundation.gr 

Οι Webcams λειτουργουν συμφωνα με τον N2472/1997 και τις οδηγιες της ΑΡΧΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ


Οι Δημόσιες Αρχές, οι Ο.Τ.Α., Τα ΙΔΡΥΜΑΤΑ, οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι, οι Επιχειρήσεις, αλλά και κάθε Έλληνας και Ελληνίδα, που θέλει να προβληθεί η Ομορφιά και ο Πολιτισμός της Ελλάδας με αποκλειστικά Εκπαιδευτικούς Σκοπούς, και 1) Διαθέτει διαδίκτυο στο οποίο μπορεί να συνδεθεί Κάμερα, και 2) Σημείο του κτηρίου τους με την θεα που θέλουν να προβάλουν, ας έλθουν σε επαφή με τους φορείς μας στο email ellada_e@otenet.gr ώστε να εξετασθεί η ΔΩΡΕΑΝ ένταξη τους στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα του Ιδρύματος Ελληνισμού ΝΠΙΔ και του ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΝΠΙΔ.

ΣΣ: Στις Δράσεις των Ιδρυμάτων, δεν υπάρχει καμία χρηματική η κερδοσκοπική συναλλαγή και γενικά παρεμβολή χρήματος από καμιά πλευρά.

ΜΕΡΟΣ  Β
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ  Η ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ  ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΟ 2009, ΟΤΑΝ Η ΚΑΜΕΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΕΤΑΙ  8Η ΣΤΙΣ 20 ΠΡΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,  ΑΠΟ ΤΟ WEATHER CHANNEL