ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΙΔΡΥΜΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

ΤΟ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΜΟΝΕΥ SHOW 2017

ΤΟ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΜΟΝΕΥ SHOW 2017

O Ελληνισμος ειναι ενας Πολιτισμος που αγκαλιαζει τον Ανθρωπο απο την Νεα Υορκη ως τον Καναδα και την Αυστραλια, Απο την Ελβετια εως την Κινα και τις χωρες της τεως ΕΣΣΔ. Απο την Αθηνα εως την Φλωρινα και το Σουφλι, απο τον Εβρο εως το Ταιναρο, Το Καστελοριζο και τους Οθωνους.
Το Επιμενουμε Ελλαδα μαζι με το Ιδρυμα Ελληνισμου υπηρετει τον Ελληνικο Πολιτισμο και την Ελληνικη Παιδεια και τα Ελληνικα Γραμματα και τις Τεχνες Διεθνως, ενω μια δραση του απο το 2014, ειναι η στηριξη και προβολη της Ελληνικης Καινοτομιας και παραγωγης Διεθνως.
Εμεις που πιστεουμε στην Ελλαδα, που πιστευουμε στον ευατο μας και στην αξια μας και εχουμε αποδειξει διεθνως οτι ο Ελληνας Δημιουργος διακρινεται στο Διεθνες γίγνεσθαι, εχουμε σαν εκφραση υποστασης την αυτοπεποιθηση οτι μπορουμε να δημιουργουμε, να παραγουμε και να προβαλουμε με αυτοπεποιθηση και την Καινοτομια μας αλλα και την ποιοτητα της παραγωγης μας. Το Επιμενουμε Ελλαδα μαζι με το Ιδρυμα Ελληνισμου πιστευει στο Made in Hellas και στο Ελληνικο Branding και η προωθηση του εντασεται απο το 2014 στους Κοινωφελεις Σκοπους (ευρυτερα εθνοφελεις AN 2039/39) στην υπηρεσια των οποιων ειναι ταγμενο απολυτα αφιλοκερδως.

Στα πλαισια αυτα συμμετεχει σε Διεθνη συνεδρια και Fora.
Η "συγκυρία" της τεχνιτης παγκοσμιας "φερομενης"  κρισης, μας κανει να συνειδητοποιησουμε οτι ο  Πολιτισμος δεν ειναι μονο τα νοηματα, αλλα και καθε μορφη δημιουργιας, που μπορει αν κλεσει μεσα της το ανωτερο περιεχομενο που την δημιουργησε.

Στα μουσεια μας, προβαλονται παντα τα μεσα παραγωγης, τα αντικειμενα της δημιοιυργιας που δεν ειναι μονο δημιουργηματα τεχνης, αλλα και τα εργαλεια και τα προιοντα μιας εποχης που δεν προσδιοριζουν περιγραφικα τον Πολιτισμο αλλα μας επιτρεψουν να "ανακαλυψουμε"  την διαχρονικη αναγκη του ανθρωπου και των Κοινωνιων, να δικαιωθουν μεσα απο την δημιουργια, την κατακτηση του (ακαστοτε) αγνωστου, και  την πορεια προς την Ιθακη για να γινει το οραμα πραγματικοτητα.



To  Επιμενουμε Ελλαδα  παρεστη σε Ημεριδες του Money Show 2017 την Δευτερα 9 Ιανουαριου 










H Nαυτηλια ειναι βασικος Πρωταγωνιστης της Ελλαδας, και αυτονοητα το Ιδρυμα Ελληνισμου ΜΑΖΙ με το ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ εχει στενες και προσωπικες σχεσεις ακομα με τους Ανθρωπους της.