ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΙΔΡΥΜΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑΣ "ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ" ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ 2016

--Με την "ματιά" της Χρονιας που κλεινει, κανουμε εναν απολογισμο του ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΝΠΙΔ στην πορεια του να υλοποιησει την προβολη του Πολιτισμου και της Ομορφιας της Ελλαδας, με ΤΠΕ (Τεχνολογια Πληροφορικης Επικοινωνιων) με Ελληνικο Λογισμικο και Εξοπλισμο Ελληνικης Κατασκευης και υψηλης προστιθεμενης Αξιας.
--Ενδιαφερουσα ειναι η Στατιστικη του Διεθνους Ενδιαφεροντος για ενημερωση  για/απο το "ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ.  Η Ρωσσια ερχεται "πρωτη" Με την Ουκρανια Δευτερη. (Πινακας απο "μετρησεις" της Google. στο τελος της ..."Απολογιας" του Ετους.)
--Το Οραμα μας για μια Οικουμενικη Προβολη του Πολιτισμου και της Ομορφιας της Ελλαδας με συγχρονα ΤΠΕ και Ακαδημαικη Τεκμηριωση υλοποιειται, γινεται  σιγα σιγα πραγματικοτητα..


Ταυτοχρονα οι δικες μας στατιστικες απο "μετρητες" που ειναι τμημα του λογισμικου μας δειχνουν μεγαλη επισκεψημοτητα των Καμερων του Επιμενουμε Ελλαδα.

 ΑΚΤΗ ΜΙΑΟΥΛΗ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ 
 Η ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ 

Λειτουργει απο της 16 Μαιου 2016 και μεσα σε 7,5 μηνες ειχε 371.926  ηλεκτρονικους επισκεπτες, με καθημερινη επισκεψημοτητα κοντα στα 2.000 "κλικ", ενω ταυτοχρονα "βρισκονταν" ζωντανα στην Ακτη Μιαουλη του ΠΕΙΡΑΙΑ μεσα απο την καμερα ΠΕΡΣΕΥΣ, 75 επισκεπτες.

Ειναι 2,000 "προσπεκτους" (φιλαδια) την ημερα Μηδενικου Κοστους για ενα Καλωσορισμα στον Πειραια. 
Η καμερα της Ακτης Μιαούλη ειναι το Προτυπο που θα εφαρμοσθει στο αναπτυσομενο δικτυο με την που θα συνδεει Εικονα και Τεκμηριωση αλλα και προβολη της δυναμικης της περιοχης.


   ΥΔΡΑ  : ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ  
κακοκαιρια  31 Δεκεμβριου 2016
Η ΚΑΜΕΡΑ ΤΗΣ ΥΔΡΑΣ
Το Επιμενουμε Ελλαδα λειτουργει Καμερα στην Υδρα απο παλαιοτερα.
Η Ζωντανης Συνδεσης Καμερα ΠΕΡ|ΣΕΥΣ λειτουργει στην Υδρα απο τον Απριλιο του 2016 και μεσα σε Οκτω Μηνες ειχε 409.835 επισκεπτες.
Οι επισκεπτες ειναι καθημερινα 2.000-2.500 ενω ταυτοχρονα εχουν συναντηθει στο Λιμανι μεχρι και 78 διαδικτυακοι επισκεπτες.
Η Καμερες αναλογα με τον τοπο που προβαλουν και τεκμηριωνουν εχουν πολλαπλες και πολυπαραγοντικες χρησεις : Η προβολη της Ομορφιας της Ελλαδας αυτονοητα ειναι ενα απο τα ενδιαφεροντα που προβαλει η Καμερα.   Παραλληλα ομως η καμερα ενος λιμανιου οπως η Υδρα, προσφερει συνεχη παρουσιαση δυνατοτητων ελλιμενισμού, διαθυεσιμοτητα θεσεων αγκιροβολιου κ.α κατι που αλλα μεσα οπως "Βιντεοκλιπ", φωτογραφιες κ.α. δεν προσφερουν.
Το Εργο μας Λιμανια της Ελλαδας ειναι οχι μονο "ομορφη προβολη" αλλα κατι αναγκαιο, οπως και το "μετεορολογικο δελτιο" το οποιο ειναι επισης συνεχες στην προβολη της Καμερας,
H Καμερα της Υδρας ειναι Καμερα:
α) Προβολης της Ομορφιας και του Πολιτισμου της Ελλαδας
β) Ελλημενισμου και Ναυσιπλοιας (Εισοδος Λιμανιου)γ
γ) Μετεορολογιας
δ) Παραγωγης Βιντεοκλιπ

ΜΥΛΟΙ  ΑΡΓΟΥΣ : ΤΟ ΛΙΜΑΝΑΚΙ - ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

Η ΚΑΜΕΡΑ ΠΕΡΣΕΥΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΑΚΙ ΤΩΝ ΜΥΛΩΝ
Βραβευθηκε στις ΗΠΑ τον Αυγουστο του 2014
Η Καμερα ΠΕΡΣΕΥΣ λειτουργει στους Μυλους από το 2014, προβαλωντας το Ιστορικο αυτο σημειο της Λιμνης Λερνης με τον Μυθο του Ηρακλη, αλλα και στρατηγικο σημειο για την Νικη των Ελληνων στη Μαχη Στα Δερβενακια.
Απο τις 20 Απριλιου 2016 εως σημερα 31 Δεκεμβριου 2016 εχουν καταγραφει 408.877 Επισκεψεις, ενω την στιγμη αυτη "ειμαστε μαζι" 28 επισκεπτες στην παραλια μεσω τις καμερας.  Οι περισσοτεροι που βρεθηκαμε μαζι μεσω της Καμερας στην Παραλια, ηταν στις 10 Αυγουστου εφετος (2016) οπου ειμαστε 75.
Η Καμερα των Μυλων ειναι Καμερα
-Προβολης της Ομορφιας της ΅Ελλαδας αφου μπορεις να απολαυσεις την ανατολη η το Ηλιοβασιλεμμα ακουγωντας τα πουλιά
-Εκπαιδευτικη-Ιστορικη
-Τουριστικη
-Παραγωγης Βιντεοκλιπ

ΦΙΛΙΑΤΡΑ : Η ΠΛΑΤΕΙΑ

Η ΚΑΜΕΡΑ ΠΕΡΣΕΥΣ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ  http://www.hellenic-foundation.gr/filiatra.asp εχει διαφορετικη Κυρια αποστολη. "Φερνει την Ελλαδα" στο ΣΠιτι της ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ.  Ειναι πολλοι που"κρεμονται" απο τον ηχο του αγερα της Πλατειας και κανουν Χριστουγεννα εχοντας σε Γιγαντοοθονες στο Σπιτι τους  την  ζωντανη εικονα της Πλατειας. H Καμερα ειναι ενα "Makro-Skype" που δεν φερνει προσωπο αλλα Κοινωνιαμ Πατριδα και Πολιτισμο στο Σπιτι μακρια απο την Αγαπημενη Ελλαδα
Εχει επισκεψημοτητα 1800-2000  την Ημερα, και συνολο επισκεπτων απο την 20 Απριλιου 2016  221.697 .  Την στιγμη αυτοι ειμαστε μαζι  στην Πλατεια -μεσω καμερας- 21 ατομα. Ενω το Μεγιστο των 50 Σημειωθηκε στις 24 Αυγουστου 2016
Η Καμερα λειτουργει απο τον Σεπτεμβριο του 2014 και Βραβευθηκε και αυτη οπως εκεινη των Μυλων.
                                           http://www.hellenic-foundation.gr/filiatra.asp
                                       

H Καμερα της Πλατειας ειναι Καμερα:
α) Κυριως για την Ομογενεια, για τους ξενητεμενους της Περιοχης
β) Μετεορολογιας
γ) Παραγωγης Βιντεοκλιπ

Για τις αναπτυξη του Δικτυου των Καμερων, χρειαζονται "φιλοι" σε καθε τοπο. Στα Φιλιατρα οι (οντως και προσωπικοι) Φιλοι ειναι η Ηγεσία του Εμπορικου Συλλογου, ενω οι Ομογενεις που "ερχονται στην Ελλαδα" μεσω της Καμερα ειναι εκεινοι που χτυπανε τα τηλεφωνα.....

Ενδιαφερουσα η Στατιστικη του Διεθνους Ενδιαφεροντος να ενημερονονται για/απο το "ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ.  Η Ρωσσια ερχεται "πρωτη" Με την Ουκρανια Δευτερη. Το Οραμα μας για μια Οικουμενικη Προβολη του Πολιτισμου και της Ομορφιας της Ελλαδας με συγχρονα ΤΠΕ και Ακαδημαικη Τεκμηριωση υλοποιειται, γινεται  σιγα σιγα πραγματικοτητα.