ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΙΔΡΥΜΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Τρίτη 17 Μαΐου 2016

NEA ΖΩΝΤΑΝΗ 24 ΩΡΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
















Oι Live Stream Perseys Cams λειτουργούν σύμφωνα με τον N2472/1997 
και τις οδηγίες της ΑΡΧΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ
High Definition Live Streaming MeteoCam Perseys
Ownerhip - Copyright
© HELLENIC FOUNDATION © EPIMENOYME ELLADA

www.hellenic-foundation.gr  http://epimenoume-ellada.blogspot.gr

email: ellada_e@otenet.gr & email legal-dp@otenet.gr
ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ & © ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
ΙΔΡΥΜΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ & ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΡΓΟ  
«ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ»
ΔΙΚΤΥΟ «ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ»
ΔΙΚΤΥΟ ««ΑΙΓΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟ»
Υποέργο: Προβολή με
R&D Τεχνολογίας ΤΠΕ Ελληνικής Κατασκευής και Ελληνικής Προστιθεμένης Αξίας
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
Cybex S.A.

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ


ΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
 

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΒΙΝΤΕΟΚΛΙΠ ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ολες οι Καμερες Περσευς, μεσω του λογισμικου που εχει αναπτυχθει με την στηριξη του Ιδρυματος Ελληνισμου και του Επιμενουμε Ελλαδα παραγουν VideoClip 24ωρου. 
Tα Βιντεοκλιπ αυτα ειναι ομως ταυτοχρονα Δημοσιο Αγαθο, ελευθερα αναπαραγομενο με την Νομικη Δεσμευση της "βιβλιογραφισης". πχ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ (C) 
ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ


«ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ»
----

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014 : 2η ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΜΕΡΑ ΠΕΡΣΕΥΣ : ΜΥΛΟΙ ΑΡΓΟΥΣ
 EarthCam Top 10 Winner  

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2014 : 7Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ: ΚΑΜΕΡΑ ΠΕΡΣΕΥΣ: ΠΛΑΤΕΙΑ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
           EarthCam Top 10 Winner  

R&D Τεχνολογίας ΤΠΕ Ελληνικής Κατασκευής και Ελληνικής Προστιθεμένης Αξίας
Με την- σε κρίσιμους καιρούς- υποστήριξη του Ιδρύματος Ελληνισμού ΝΠΙΔ και του Επιμένουμε Ελλάδα ΝΠΙΔ η Ελληνική Εταιρεία Cybex S.A., ανέπτυξε Νέα Τεχνολογία (ΤΠΕ) και παράγει την Meteocam , μια σειρά από Live Stream Cams διαφόρων δυνατοτήτων, με ειδική έκδοση την Meteocam . PERSEYS SOLAR EDITION
Η Cybex S.A τοποθετεί της υψηλής αυτής Τεχνολογίας κάμερες Τοπίου δια του Ιδρύματος Ελληνισμού ΝΠΙΔ (Μητρώο Υπουργείου Πολιτισμού 2399) και του Επιμένουμε Ελλάδα ΝΠΙΔ (Μητρώο Υπουργείου Πολιτισμού 887) στα πλαίσια του Έργου  



«ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ»

ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ  ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
-ΔΙΚΤΥΟ «ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ»
-ΔΙΚΤΥΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟ

Η Απλοϊκή θέση «δώσε μου πολλά χρηματα να σου κάνω το έργο» (που έχουν ως «αφελή» νοοτροπία πολλοί) δεν αποτελεί «πρόκληση».  Η πρόκληση για τον Δημιουργό, για αυτόν που «επιχειρεί» δημιουργία, είτε είναι για την υλοποίηση ενός Κοινωφελούς Έργου Δημοσίου Συμφέροντος Μη Κερδοσκοπικό, όπως το ανά χείρας, αλλά ακόμα και για τον «επιχειρηματία» είναι να υλοποιήσει ένα Έργο, με Άριστη Ποιότητα και υψηλό όραμα, αλλά να το πετύχει με την κινητοποίηση συμμετοχής της Κοινωνίας για να το στηρίξει, να το προβάλει  και να το προστατεύσει, και να χρησιμοποιήσει και αδρανείς πόρους που είναι διαθέσιμοι χωρίς κόστος.

Μόνο αυτή η προσέγγιση θα νομιμοποιείται να ζητήσει πόρους Δημοσίων Επιχορηγήσεων για Κοινωφελές Έργο, και πόρους Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, αλλά και εθελοντική προσφορά.  Δεν κοστίζει τίποτα «να βάλει κάποιος μια γωνίτσα στον εξώστη του, η στα κεραμίδια του για να στερεωθεί μια κάμερα τοπίου και να δείχνει την Ελλάδα.

Οι Έλληνες είμαστε πάντα «Άρχοντες». Αυτοί που έγιναν «πραματευτάδες» όχι μόνο δεν στηρίζουν μακροοικονομικές κοινωφελείς δράσεις, πχ μλια Δωρεά Ενός ολοκλήρου  κοντεινερ Υπολογιστών από τους Ομογενείς στις ΗΠΑ (τεκμηριωμένο), αλλά και την εμποδίζουν, για να πάρουν την αντίστοιχη κρατική εργολαβία που ποτέ δεν έρχεται ή είναι όπως πάντα σε επίπεδο «μιζέριας», και τα σχολεία μας είναι «ντροπή».

ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ  ΚΑΙ ΜΕΣΑ

1)
 Οι Δημόσιες Αρχές, Ο.Τ.Α., ΙΔΡΥΜΑΤΑ, Πολιτιστικοί Σύλλογοι, Επιχειρήσεις, αλλά και κάθε Έλληνας και Ελληνίδα, που θέλει να προβληθεί η Ομορφιά και ο Πολιτισμός της Ελλάδας με αποκλειστικά Εκπαιδευτικούς Σκοπούς και διαθέτει:
1) Διαδίκτυο στο οποίο μπορεί να συνδεθεί Κάμερα
2) Σημείο του κτηρίου τους με την θέα που θέλουν να προβάλουν, ας έλθουν σε επαφή με τους φορείς μας στο ema
il email: ellada_e@otenet.gr & email legal-dp@otenet.gr ώστε να εξετασθεί η ΔΩΡΕΑΝ ένταξη τους στο Εργο ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑΔΑΣ

2)Στις Δράσεις του Ιδρύματος Ελληνισμού και του Επιμένουμε Ελλάδα, δεν υπάρχει καμία χρηματική η κερδοσκοπική συναλλαγή και γενικά παρεμβολή χρήματος από καμιά πλευρά.
3)Τhe Matching Funds Program Για τον Επιχειρηματικό Κόσμο- Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (CSR).
Οι Πόροι των Ιδρυμάτων είναι αποκλειστικά: Επιχορηγήσεις, ΕΣΠΑ, Δωρεες και πόροι από πηγές Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, Οι Δαπάνες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία που προσαρμόστηκε το 2015 στο Διεθνές Δίκαιο, εκπίπτουν 100% από τα ακαθάριστα έσοδα μιας επιχείρησης. Για όλους τους πόρους τα Ιδρύματα εκδίδουν τα αντίστοιχης αξίας παραστατικά για τα λογιστήρια, σύμφωνα με τις διατάξεις και τις οδηγίες της ΓΓΔΕ.
Ειδικώς για την κάμερα ΠΕΡΣΕΥΣ – ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ- , το Ίδρυμα θα συμμετέχει στην εγκατάσταση της στο 50% της αξίας της.

Ενώ για όλους τους τύπους καμερών Meteocam , στα πλαίσια συμφωνίας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης μεταξύ Ιδρύματος Ελληνισμού – Επιμένουμε Ελλάδα και Cybex, παρέχεται –ανάλογα με τις οικονομικές παραμέτρους των Ιδρυμάτων και του αποκλειστικού Αναδόχου- η δυνατότητα για τις  Προσφορές της Cybex ως Επιχείρησης,   με Σκοπό πάντα την Προβολή του Πολιτισμού και της Ομορφιάς της Ελλάδας.

Οι Επιχειρήσεις που θα στηρίξουν το Έργο
«ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» στα πλαίσια ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, τυγχάνουν αφενός της φορολογικής έκπτωσης του 100% της Δαπάνης τους, όπως και επίσης και της ένταξης στην δική τους Ιστοσελίδα όποιας η και όλων των καμερών του δικτύου του Επιμένουμε Ελλάδα.Η αναγνώριση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης θα γίνεται και δια της καταχώρησης του banner/link της επιχείρησης και στην σελίδα της κάμερας που στηρίζει, αλλά και στο σύνολο των Επιχειρήσεων-Υποστηρικτών του Έργου, των Ιδρυμάτων.
Οι Επιχειρήσεις που θα ήθελαν να προβάλουν την Ομορφιά και τον Πολιτισμό της Ελλάδας στα πλαίσια του Έργου Ξένιος Ζευς (Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη) επικοινωνούν με τα 
email: ellada_e@otenet.gr & email legal-dp@otenet.gr

4)Οι ιδιώτες που θα φιλοξενήσουν κάμερα/κάμερες στο Ακίνητο τους και που θα διαθέσουν διαδικτυακή σύνδεση για αυτό, θεωρούνται Δωρητές με ανάλογη φορολογική έκπτωση.