ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΙΔΡΥΜΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Κυριακή 24 Απριλίου 2016

ΦΛΩΡΙΝΑ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ "ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ"


Κυριακη των Βαιων Σημερα και στις 10 πρωι, ενα απο τα πιο ομορφα νοητα ταξιδια μας σε τόπους που εχουμε αλλοτε περπατησει και "κοιμηθει ...με την Ελλαδα"  με το Βιντεο που ανεβασε η εφημεριδα ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ,  http://neaflorina.blogspot.gr/2016/04/7-video.html  απο την οποια αναμεταδιδουμε το Βιντεο και αναδημοσιευουμε το κειμενο..

Όλη η μαγεία που κρύβει ο νομός Φλώρινας αποκαλύπτεται στα μάτια μας, σ’ ένα ξεχωριστό οδοιπορικό που ετοίμασε ο  Δημήτρης Πασίνης, ο οποίος αναδεικνύεται στον καλύτερο «διαφημιστή» του τόπου μας.

Ο Δημήτρης, με την αγάπη του για τη Φλώρινα και το εξαιρετικό του ταλέντο, κατορθώνει και μας δείχνει με τα κινηματογραφικά του «μάτια» όσα δε μπορούν να δουν τα δικά μας μάτια. Του αξίζουν συγχαρητήρια για άλλη μια φορά και ευχή μας είναι να συνεχίσει να προσφέρει με τον ίδιο ζήλο.

Στο video που ακολουθεί, με τον τίτλο "Νομός Φλώρινας: Η απόλαυση των αισθήσεων", δείτε κατά σειρά τα παρακάτω μέρη: Φλώρινα, Ελληνιστική Πόλη Φλώρινας, Παλιά Δροσοπηγή, Δροσοπηγή, Άγιος Αχίλλειος, Άγιος Γερμανός, Ψαράδες, Ασκηταριά Πρεσπών, Ανταρτικό, Πισοδέρι, Αμύνταιο, Άγιος Παντελεήμονας, Βεγορίτιδα, Ελληνιστική Πόλη Πετρών, Ξινό Νερό, Νυμφαίο, Λιμνοχώρι, Λέχοβο, Νίκη - Εγνατία Οδός, Κλαδοράχη, Ακρίτας, Φράγμα Τριανταφυλλιάς, Άγιος Βαρθολομαίος, Φλάμπουρο.


Το ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ έχει στενούς δεσμούς με την Φλώρινα και τους Ανθρώπους της, ενώ υπάρχουν και προσωπικοί δεσμοί από το 1968 .

Το ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ειναι ταγμενο να προβαλει τον Πολιτισμο και την Ομορφια της Ελλαδας, με προτεραιοτητα την Φλωρινα, την οποια εχει ενταξει στις Δρασεις του για την Διεθνη προβολη της.

Οταν "εχεις κοιμηθει με την Ελλαδα", οταν εχεις ξυπνησει αγκαλια μαζι της, δεν μπορει παρα να την λατρευεις ως τον Ερωτα της Ζωης σου