ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΙΔΡΥΜΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Η ΚΑΜΕΡΑ ΤΩΝ ΜΥΛΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΒΡΑΒΕΥΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 10 ΣΤ0Ν ΚΟΣΜΟ

ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΝΠΙΔ, ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΝΠΙΔ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΠΑΝΟ ΒΑΤΙΚΙΩΤΗ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΡ. ΒΑΣΙΛΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΑΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΒΑΤΙΚΙΩΤΗ ΜΕ R&D (RESEARCH AND DEVELOPMENT) ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ.

ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ R&D "MADE IN GREECE" ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΞΙΑ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ.

Η ΥΨΗΛΗ ΑΥΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΜΕΡΩΝ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΚΑΙ Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΥΛΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΒΑΤΙΚΩΤΗ.

ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΥΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΒΛΑΧΟΥ, ΤΗΣ "ΜΑΜΑΣ", ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΟΥΛΑΣ, ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΜΕΡΩΝ ΣΤΟΥΣ ΜΥΛΟΥΣ.
Η Ρουλα Βλαχου ειναι προεδρος του Συλλογου Γονέων του Σχολειου των Μυλων, με πλουσια δραστηριοτητα μυησης των μαθητων και της νεολαιας στον Ελληνικο Πολιτισμο, ενω ο Βασιλης Βλάχος ειναι επιχειρηματιας με βαθυ σεβασμο στον Πολιτισμο και γνωση της Ιστοριας του Τοπου του. Και ολα αυτα με την στηριξη μιας αξιας Μαννας.
Ειναι αυτη η ποιοτητα των Ελληνων, με ανησυχιες Δημιουργιας, που κανουν δυνατη την υλοποιηση ενος μη υπαρκτου σε Υπαρκτο, ενος αγεννητου σε καινουργια ζωη, σε ...καινοτομια, σε προοοδο.  

MeteoCam Ownerhip - Copyright
© HELLENIC FOUNDATION © EPIMENOYME ELLADA
www.hellenic-foundation.gr 

Οι Webcams λειτουργουν συμφωνα με τον N2472/1997 και τις οδηγιες της ΑΡΧΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ


Οι Δημόσιες Αρχές, οι Ο.Τ.Α., Τα ΙΔΡΥΜΑΤΑ, οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι, οι Επιχειρήσεις, αλλά και κάθε Έλληνας και Ελληνίδα, που θέλει να προβληθεί η Ομορφιά και ο Πολιτισμός της Ελλάδας με αποκλειστικά Εκπαιδευτικούς Σκοπούς, και 1) Διαθέτει διαδίκτυο στο οποίο μπορεί να συνδεθεί Κάμερα, και 2) Σημείο του κτηρίου τους με την θεα που θέλουν να προβάλουν, ας έλθουν σε επαφή με τους φορείς μας στο email ellada_e@otenet.gr ώστε να εξετασθεί η ΔΩΡΕΑΝ ένταξη τους στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα του Ιδρύματος Ελληνισμού ΝΠΙΔ και του ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΝΠΙΔ.

ΣΣ: Στις Δράσεις των Ιδρυμάτων, δεν υπάρχει καμία χρηματική η κερδοσκοπική συναλλαγή και γενικά παρεμβολή χρήματος από καμιά πλευρά.The Top 10 Webcams are chosen by a panel of EarthCam producers who select the best out of hundreds of popular webcam submissions. The criteria used for judging includes image quality, uniqueness of the content, and overall technical achievement in webcam technology. These are the cameras that have amused, amazed, or astounded us.
The Top 10 frequently changes, so be sure to bookmark this page (press Ctrl + D) and check back often.
makkah, Saudi Arabia
Makkah - Saudi Arabia - the Haram al-Sharif - live broadcast for the wandering and seeking, of the Two Holy Mosques.
live.gph.gov.sa

Argolis, Greece
This camera looks outward toward The Present Beach and Harbour of Mili Argolida. From this viewpoint, you can see a skipjack and Akronayplia.
www.hellenic-foundation.gr

Monterey, CA United States
Watch live video of the Monterey Bay! This cam captures wildlife such as sea otters, seals, whales, dolphins and sea birds. This cam offers a great pre-visit view for anyone traveling to Monterey,CA!
montereybaycam.com

North Myrtle Beach, SC United States
Check out the view of the Atlantic Ocean and the North Beach Plantation from this beautiful HD live cam located at North Beach Plantation in Myrtle Beach, SC.
www.tripsmarter.com

Brescia, Italy
Beautiful skyline vista wof Bresica, with a panoramic view of the Brescia Castle of Italy.
www.meteopassione.com

Baltimore, MD United States
This live streaming webcam takes viewers to the Fort McHenry National Monument and Historic Shrine in Baltimore, Maryland. Watch live from September 12-14 as visitors celebrate the 100th anniversary of 1914's "Wonderful Human Flag" and recreate the e...
www.earthcam.com

West Terschelling, Netherlands
Nice view from of the harbor and ferry boat service, located in Terschelling, The Netherlands.
www.webcam-brandaris.nl

Yamanashi, Japan
Live camera placed at the base of Mt. Fuji, featuring time-lapse video of the area over the last 24 hours.
live.fujigoko.tv

Tucson, AZ United States
Hummingbird feeder in this local resident's yard in Tucson, AZ. You may see: Anna's, Black-chinned, Broad-billed, Broad-tailed, Costa, Magnificent, Rufous.
hummingbirdmarket.com

Houston, TX United States
These primates are always having fun and we know you will too when you're watching them live! This birds-eye view cam is of the chimpanzee habitat in Houston!
www.liveanimals.tv

EarthCam - Where The World Watches The World ®
Home | EarthCamTV | EarthCam.net | ConstructionCamTV | EarthCam Mobile | MyCam Page | About Us | Company Info | Site Map | Add a Cam | Link To Us | Contact Us | Advertise | Help

Copyright 1996-2014 EarthCam, Inc. All Rights Reserved.Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΑΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΕΙ ΠΡΟΣΜΕΤΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΡΩΤΗ ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΜΕΡΑ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ , ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ Η ΚΑΜΕΡΑ ΤΩΝ ΜΥΛΩΝ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΜΕ ΚΙΝΗΤΡΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ "ΑΝΗΣΥΧΙΑ" ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΥΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΩΣ ΥΠΕΡΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ, ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΘΗΚΕ Η ΣΤΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑΛΗ.
Η "ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ" ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΟΛΙΑΘ, ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΗΤΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ, ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, Ο ΕΡΩΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΒΑΤΙΚΩΤΗ, Η ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΒΛΑΧΟΥ ΣΤΟΥΣ ΜΥΛΟΥΣ. 
Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΩΝ ΜΥΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΩΝ ΜΥΛΩΝ ΜΕ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΛΑΧΟΥ.
ΖΩΝΤΑΝΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ  ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ

Should you encounter a pro

sss